Aktywne Wpisy
HaoShike +19
Jak wyczyścić taka szybę? #motoryzacja #samochody
Lewusx +27
Najbardziej plusowany komentarz dostanie ode mnie białeczko. :)
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
#psy
Pies w bloku jest uciążliwy dla innych mieszkańców tego bloku. Szczególnie zima i w jesienne deszcze. Możesz sobie wmawiać co chcesz ale tak jest. Nie mieszkasz sam w tym bloku.
Mieszkając w wspólnocie ludzie powinni być jak najmniej uciążliwi dla innych. Nie powinni trzymać rzeczy na klatce, palić na balkonach, robić głośnych imprez, słuchać muzyki na
Które w najgorsze co robią to sobie raz szczękną jak mi listonosz puka do drzwi ¯\_(ツ)_/¯ a tak to leżą i śpią cały czas.
Mój pies chyba jest niemowa :) ale jak idziemy sobie po wsi i słyszę te ujadające psy to sobie myśle ze schodząc po klatce codziennie, kilka razy, by mnie wkurzało ze tak ujadają pod drzwiami.
Jadnak pisanie o psach i dzieciach w tej samej linijce jest lekkim nieporozumieniem. Ludzie =/= psy.
I czy dzieci, czy psy będą Ci hałasowały cały dzień to będzie równie męczące i nieznośne. I oba przypadki są bardzo podobne, bo sprowadzają się do braku odpowiedzialności dorosłych ludzi. Rodziców lub psich właścieli.
I na prawdę nie ma to
Porównanie hałasu ludzi i zwierząt, albo stwierdzanie ze to jest to samo, w mojej opini jest grubym nadużyciem.
Jeśli chodzi o rozumność właściciela, to zgadzam się z Tobą. Jednak często ludzie zaślepieni miłością do zwierzęcia stawiają go na piedestale i maja w dupie wygodę innych ludzi. Nie jesteś taka osoba dlatego nie dostrzegasz tego
Nie podałeś żadnych argumentów dlaczego blok nie jest miejscem dla psa. Naturalną niszą psa nie są lasy, czy stepy, jest to bycie przy ludziach, niezależnie gdzie oni mieszkają.
Tak samo jak jestem za zakazem posiadania auta jęli nie masz garażu w mieście.
Uważam ze musimy zrozumieć ze przestrzeń wspólna nie może być ograniczana prze nasze
Słaby argument bo dla psiarzy tylko psy są pełnoprawnym