Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#ukraina #ordoiuris
@asiaczk: niemożliwe, rosyjskie ultra precyzyjne rakiety wszystkie zniszczyły, łącznie z tymi w blokach mieszkalnych i na wozach z drewnem
@asiaczk
Pan z Ordo Iuris mówi, że:
Tymczasem za
@lelipolel: @Songbird: @asiaczk:
@Degrengolada24:
Przecież to
Naprwade błagam was jesteście smieszni( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie masz wprost:
Nie rozumiecie. Bardzo dobrze, że reagują bo ktoś na ukraińskim rządzie próbuje wymusić tworzenie ram prawnych do nieetycznych eksperymentów na ludziach.
@LaurenceFass: A konkretnie g---o prawda. To nie jest projekt żadnej partii tylko pojedynczego deputowanego. Został zgłoszony, nie jest przyjęty, nikt nad nim nie głosował jeszcze. I co najważniejsze: to nie jest k---a możliwe XD Wbrew temu co twierdzi ten dzban z OI nie jest tak, że "wielu przedstawicieli świata nauki jest zdania, że obecna technologia pozwala na jej realizację". Nie pozwala, nie powstała żadna sztuczna macica,
@JPRW:
No tak. Sprawa jest nagłaśniana żeby to przypadkiem nie przeszło.