Aktywne Wpisy
xoxo900 +16
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
snickers111a +91
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak mi piszczy auto z tyłu(prawa opona tylna) to podbiją mi przegląd?
Mam francuza Cytrynę z 2004 roku i chyba problem mam z belką, strasznie piszczy.
Jak wygląda to z przeglądem? Podbiją? A jeśli sprawdzą i zobaczą że jest z tym problem to co wtedy?
Stówa pójdzie się #!$%@?ć?
A czy wyczaja to zależy od diagnosty. Nie znasz swojej stacji obsługi?
A dzwoniłem do mechanika, 27 stycznia dopiero wolne termin ma.
Chodzi o to że chciałbym znać powód zanim oddałbym auto do mechanika.
Bo np gadałem z typem i mówi że nie regenerują tylko jakby zamawiają i się długo czeka i lepiej by było samemu ogarnąć i dopiero z belką do mechanika.
Ale ja
Nowy na wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BobekNierobek: nowy na mikroblogu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@strike_lucky: no ale co tam piszczy? na SKP nie robią jazdy próbnej to pewnie nawet nie zauważą
wytłumaczycie?
Muszę wiedzieć że to ten problem i wtedy zamówić dobrą belką i dopiero z tym do mechanika.
Bo oni nie regeneruja
nikt ci nie powie po tych dyrdymalach co wpisujesz z czym jest problem