Jak to jest że chad proponując s--s przypadkowym kobietom dostaje tyle odmów? Nie powinny czasem same mu proponować? Wołam zwolenników blackpilla @Pozytywny_gosc i jego multikonta @CloudSpanner @Fekalny_okuratnik
@LatajacyJeczmien: Gdzie ty tu widzisz chada? Z mordy to taki high tier normie/chadlite ale nie jest zbyt wysoki, właściwie to niewiele wyższy od lasek więc o tym czy mówisz xD
@LatajacyJeczmien: Zobacz jak na niego reagują. Gdyby je zaprosił np. na oglądanie filmu to by miał inne wyniki. I gość to czadlajt więc nie wolno mu zachowywać się jak czad.
@RyouNarushima: Ale blackpill wg @Pozytywny_gosc i jego multikont wygląda tak że laski same proponują s--s. A jeżeli on się nie klasyfikuje jako chad to ja nie wiem gdzie Wy spotykacie chadów i jak oni wyglądają XD
@LatajacyJeczmien: Pomijając to, że nawet giga chad może dostac odmowę po prostu na ulicy bo dla kobiety będzie to coś dziwnego i z automatu powie "nie" to gość nie jest chadem bo jest na to za niski xD.
@LatajacyJeczmien: Za niski jest na czada. Sam nie raz i nie dwa widziałem lepszego czada od niego. I kobiety dobrze na niego reagowały. Nawet numer dostał.
@LatajacyJeczmien: Ja tam czadow prawie nie widzę, co najwyżej oskary, których całkiem sporo, ale na wykopie każdy widzi, że co druga Julka ma 180 w górę, a każdy facet to Cavill mający 2 metry
Koleś pyta przypadkowe laski, czy chcą z nim seksu
https://www.youtube.com/watch?v=jjR9F9tPNhc
#blackpill #przegryw #redpill #tinder #s--s #badoo #rozowepaski
W ogóle to w pierwszej 40stce dwie laski się zgodziły a zapisał jako odmowę xD