Aktywne Wpisy

Kearnage +1137
zeszyt-w-kratke +52
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

- Postawi na zagranicznego trenera
- Zrobił wykopków (nie mnie) i niektórych pseudo-dziennikarzy w wuja z Probierzem
- Spowoduje ból dupska leśnych dziadków typu Piechniczek, Engel, Listkiewicz, Bąk.
- Spowoduje ból dupska dziennikarzy zaprzyjaźnionych ze środowiskiem polskich trenerów
Giga Chad Kulesza.
#mecz #reprezentacja
źródło: comment_1673547377Qh9h1ryRjf3LYDwbyHFaER.jpg
Pobierz@cinu4: W-----ł selekcjonera którego wcześniej zatrudnił. Sam nie mam mu za złe, bo to był w sytuacji jaka powstała po s----------u Sousy dobry wybór.
A reszta to czas przyszły, mam nadzieje że będzie tak jak mówisz.
@Brzychczy: ale w-----ł. Mógł iść w zaparte i zostawić. Plus dla giga chada Kuleszy.
Prezesure zdobyl sobie piciem wódki z lokalnymi działaczami
Angielskiego dalej nie umie
Michbiewicza w-----l dopiero jak wyszla afera z premiami i dowiedzisl sie ze on nic nie przytuli
@grand_khavatari: od tego ma pracowników
@grand_khavatari: zaskakujące w jakich miejscach rodzi się przedsiębiorczość