Aktywne Wpisy
kazik34 +100

WielkiNos +52
Ja również dorastałam mając za wzór modelki Victoria's Secret po prawej. Obecnie grubsze kobiety wywalczyły żeby było jak na zdjęciu po lewej. A jak jeszcze tak nie ma to tylko czekać aż będzie. Nie warto się starać i zdrowo odżywiać, ćwiczyć.. wystarczy być.
#logikarozowychpaskow #victoriassecret #plussize #bodypositive #przemysleniazdupy #gorzkiezale
#logikarozowychpaskow #victoriassecret #plussize #bodypositive #przemysleniazdupy #gorzkiezale

Mieszkam przy remontowanej aktualnie Kolumba i od poniedziałku od kiedy wprowadzono zmiany (tj. zamknięto ulicę) widzę masę kierowców, którzy mają głęboko w poważaniu mijane znaki zakazu ruchu. I tak o ile rozumiem jeszcze jazdę na pamięć o tyle dziwi mnie to, że każdy sobie bezstresowo przejeżdża obok znaku "zakaz ruchu" jakby był dla ozdoby.
Już totalnie inną sprawą jest to, że straż miejska mogłaby zarobić dla miasta :)
#szczecin
U nas wydaje mi się że jest problem że wszystkich znaków jest nastane, że kierowcom ciężko jest się na wszystkim skupić, więc jako rozwiązanie drogowcy próbują jeszcze więcej znaków...