Aktywne Wpisy

Atreyu +24
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa

Po tagach mogłeś się pomylić, ale po spojrzeniu na avatar nie miałbyś wątpliwości. Z takimi loczkami nie można mieć bólu d--y tylko #mistycznychlod
Mój dziadek miał żonę 18 lat młodsza, która poznał po śmierci swojej pierwszej żony, ona pelnoletnia, a on blisko 40stki.
I mieli kilkoro dzieci, nikomu się krzywda nie stała.
Ale nie, teraz 11 lat to już przepaść i jak śmiesz śmieć ty pedofilu xddd
Zdaje się, że ostatnio była żarliwa dyskusja na ten temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora