Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mirasKo-Kalwario: stylistycznie bardzo ładny samochod, dużo wyposazenia za w sumie nieduże pieniądze (obecnie). Jedyne co mnie nie pasuje to wsiadasz i czuć, że to niższa klasa niż jakiś VW i jest też to ciasne auto. Natomiast nie dziwie się, że ludzie to kupują zamiast np. Mercedesa. Dużo tańsze serwisowanie itd.
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod: to nie będzie zaleta. Po prostu przesiadam się nawet ze Skody i czuc tą tandetę plastikow. No ale koreance maja troche inne materiały i tego się nie da ukryć.
  • Odpowiedz
@lemansblue: Przeciez skoda w niczym nie jest lepsza a koreańce maja za to lepiej spasowane plastiki ktore nie trzeszczą. Najważniejsze ze sa fizyczne przyciski a nie te dotykowe gowno z vagów
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod: tak tu masz rację. Natomiast porównując jeszcze na klasycznych przyciskach, samo obicie deski rozdzielczej itd. wygląda lepiej w Vagu. Vagi od 2020r. trzeszczą niemiłosiernie nawet A8 D5, gdzie w starym D4 tego nie było. Natomiast jest coś takiego, że wsiadasz do Kia/Hyundai i widac, ze to tańsza marka. Ja tak mam przynajmniej. Nie umiem tego wytłumaczyć może i nie sugeruje się znaczkiem absolutnie.
  • Odpowiedz
@lemansblue: Ja mam takie wrażenie tylko jak przesiadam sie z Marek premium, co jest normalne. Tylko że ja gardzę tym całym dotykowym sterowaniem i brzydkimi cyfrowymi wysietlaczami. Ja akurat mam i30N i to jest takie bmw od hyundaia ale generacje do tylu i to mi sie bardzo podoba.

Jechalem ta nowa octavia rok temu w bazowej wersji (wypożyczalnia). Wnętrze było dla mnie duzo bardziej smutne niż u mnie niz w
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod: No tak tylko porównujesz wersje biedę z rent a car do wersji praktycznie najwyższej. Wsiądź do Octavii RS, Superba Sportline itd. Mnie się Kije tez podobają, nawet rodzicom kupilem pare lat temu Stonica, z którego sa zachwyceni. Ale nawet dotykając przycisk od otwierania szyb czuć w Kia taniość czy to proceed, Stinger itd.
  • Odpowiedz