Aktywne Wpisy

Notakaprawda +225
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +668
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

@arczer: kiedyś pracowałem za gówniarza na stolarni, był tam taki jeden majster co codziennie walił po kilka piw i leciał robić na pile, j--------i się zataczał po hali, ale drewno ucięte do milimetra. Raz kierownik się o coś na niego w-----ł i zabrał mu wszystkie browary z szafki i pierwszy raz robił na trzeźwo
źródło: comment_1673431325odaMP0nA6dBSFub8kFBUN1.jpg
PobierzAle wygląda, że faktycznie
@otoczenie_sieciowe: uwierz mi że ta firma uratowała tysiące palców i innych części ciała. Gdyby to było trochę popularniejsze, to moja babcia, wujek i drugi wujek nadal by mieli komplet palców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.pip.gov.pl/pl/f/v/97419/13%20karta%20prace%20pilarka.pdf
Chyba, że tarcza jest średnicy 1m to dobra, zwracam honor xd
@missolza: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?