Aktywne Wpisy

YolonezFSO +777
Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
źródło: 15848
Pobierz
WOparachAbsurdu +20

@arczer: kiedyś pracowałem za gówniarza na stolarni, był tam taki jeden majster co codziennie walił po kilka piw i leciał robić na pile, j--------i się zataczał po hali, ale drewno ucięte do milimetra. Raz kierownik się o coś na niego w-----ł i zabrał mu wszystkie browary z szafki i pierwszy raz robił na trzeźwo
źródło: comment_1673431325odaMP0nA6dBSFub8kFBUN1.jpg
PobierzAle wygląda, że faktycznie
@otoczenie_sieciowe: uwierz mi że ta firma uratowała tysiące palców i innych części ciała. Gdyby to było trochę popularniejsze, to moja babcia, wujek i drugi wujek nadal by mieli komplet palców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.pip.gov.pl/pl/f/v/97419/13%20karta%20prace%20pilarka.pdf
Chyba, że tarcza jest średnicy 1m to dobra, zwracam honor xd
@missolza: jeśli wyrażenie "ubrać coś" rozumiesz jako "włożyć to coś na siebie" to czy tak samo rozumiesz "ubrać choinkę", "ubrać lalkę", "ubrać dziecko" a jeśli nie to dlaczego?