Specyfikacja na zdjęciu. Bardzo fajny i cichy zestaw.
Jak ktoś chce to mogę dodatkowo zoptymalizować wydajność (do ugrania 5-10% wydajności) albo pobór prądu (30-70W w dół) albo zostawić na ustawieniach standardowych.
Instaluję również wybrany system - klucz do wprowadzenia samemu / albo można podesłać to wprowadzę.
Co do ceny to wstępnie myślałem o 5300zł. Mogę wystawić olx / allegro ale wolałbym odbiór osobisty. Wysyłka złożonego komputera może być ryzykowna - ewentualnie chłodzenie i gpu byłoby wysłane w oryginalnych pudełkach.
Co do ceny to jestem otwarty na propozycje. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Szala: taniej sam bym teraz zlozyl pc o wiekszej wydajnosci niz to co sprzedajesz no ale wolny rynek @10129: sam mam tego spartana na ryzen 5 5600 z wlaczonym pbo, w benchmarku zatrzymuje sie na jakis 68 stopniach-chlodzenie dobre bez oc procesora
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
Specyfikacja na zdjęciu. Bardzo fajny i cichy zestaw.
Jak ktoś chce to mogę dodatkowo zoptymalizować wydajność (do ugrania 5-10% wydajności) albo pobór prądu (30-70W w dół) albo zostawić na ustawieniach standardowych.
Instaluję również wybrany system - klucz do wprowadzenia samemu / albo można podesłać to wprowadzę.
Co do ceny to wstępnie myślałem o 5300zł. Mogę wystawić olx / allegro ale wolałbym odbiór osobisty. Wysyłka złożonego komputera może być ryzykowna - ewentualnie chłodzenie i gpu byłoby wysłane w oryginalnych pudełkach.
Co do ceny to jestem otwarty na propozycje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1673359888wnofJ8cHtJjvjhmiEJM7ps.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1673370251tLdp6jUA7zXpVeNDGkbzIs.jpg
Pobierz@10129: sam mam tego spartana na ryzen 5 5600 z wlaczonym pbo, w benchmarku zatrzymuje sie na jakis 68 stopniach-chlodzenie dobre bez oc procesora