Aktywne Wpisy
Tommy__ +92
damienbudzik +6
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Specyfikacja na zdjęciu. Bardzo fajny i cichy zestaw.
Jak ktoś chce to mogę dodatkowo zoptymalizować wydajność (do ugrania 5-10% wydajności) albo pobór prądu (30-70W w dół) albo zostawić na ustawieniach standardowych.
Instaluję również wybrany system - klucz do wprowadzenia samemu / albo można podesłać to wprowadzę.
Co do ceny to wstępnie myślałem o 5300zł. Mogę wystawić olx / allegro ale wolałbym odbiór osobisty. Wysyłka złożonego komputera może być ryzykowna - ewentualnie chłodzenie i gpu byłoby wysłane w oryginalnych pudełkach.
Co do ceny to jestem otwarty na propozycje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@10129: sam mam tego spartana na ryzen 5 5600 z wlaczonym pbo, w benchmarku zatrzymuje sie na jakis 68 stopniach-chlodzenie dobre bez oc procesora