Aktywne Wpisy

annlupin +18
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

Nigdy bym nie powiedział, że wig 20 tak szybko przeskoczy 1900. Obstawiałem raczej 1700, ale to na chwilę i z wahaniami, a tu proszę. Ma ktoś jakieś hipotezy?
Zaorski jednak miał rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nie wyczuł momentu
#wig20 #gielda
@TS_X9: still better love story niż mieć 20 multikont i od dekady grać na demo jak ty
PS: zapisz sobie tego screena, przyda się jak będzie korekta, żeby wrzucić, że mam longa.
źródło: comment_16733495349z0cXTIyzeuk58Ge3muCAu.jpg
PobierzMógłbym napisac, ze wrzuce wszystkie swoje portfele na mirko jak przeczytam twoj pierwszy merytoryczny wpis, ale nigdy się go nikt nie doczeka xD
@TS_X9: pół? xD
Wracaj pasozycie na forum bankiera gdzie twoje miejsce.
Na bank musisz pracowac w cyrku, lubisz jak się inni z ciebie smieją
@TS_X9: Ja czekam od roku, aż wrzucisz swój PIT jak się odgrażałeś bajkopisarzu
@TS_X9: Nic nie dostałem.
@TS_X9: Misiek,
ale PW do zbanowanych normalnie dochodzą. G---o żeś wysłał, teraz zgrywasz wariata.