Aktywne Wpisy

RENNEM +13
Daję pod ocenę, mój pomysł na 1 wiadomość, otwieracz rozmowy. Fajne? Czy cringówa straszna i by was skręcało gdybyście mieli coś takiego wysłać?
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl

czlowiek_klapek +13
#nieruchomosci
Wykończenie mieszkania samemu, tak czy nie? Jak widzę oferty fachowców po 800-1000 zł za metr samej robocizny to dostaję szału. Wyceny jak najlepsi lekarze czy prawnicy albo i lepiej. Czy wykańczał ktoś mieszkanie sam ze stanu deweloperskiego? Wiem że tu sami programiści 100k ale zarabiam na tyle mało że opłaca mi się robić samemu, przynajmniej pod względem finansowym. Zakładając że nie mam dwóch lewych rąk ale też nie mam doświadczenia w
Wykończenie mieszkania samemu, tak czy nie? Jak widzę oferty fachowców po 800-1000 zł za metr samej robocizny to dostaję szału. Wyceny jak najlepsi lekarze czy prawnicy albo i lepiej. Czy wykańczał ktoś mieszkanie sam ze stanu deweloperskiego? Wiem że tu sami programiści 100k ale zarabiam na tyle mało że opłaca mi się robić samemu, przynajmniej pod względem finansowym. Zakładając że nie mam dwóch lewych rąk ale też nie mam doświadczenia w
Kupię 20ml boisa imperiala
#perfumy
każdy niech tu słowa waży, czujny jest gang amułaży
wszędzie czyhają pokusy, tu epiki tam opusy
coś tu jednak nie pasuje, coś powietrze niecnie psuje
komplementów ci nie wróżę, gdy prócz oudu czujesz różę
ekspedientka już spogląda, wyczuwa mosznę wielbłąda
chyba popełniłeś gafę, to wskazuje na lattafę
Kiedy włosa przystrzyc idę ,psikam sobie nim na dzidę.
Niechaj te fryzjerki czują i się o mnie "wyscigują"
Która oskarkowy look mi nada i z mireczka zrobi chada( ͡° ͜ʖ ͡°)