Aktywne Wpisy
Vukosky123 +9
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Rurururkowiec +44
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
Wlasni zamknalem cfd na 80 uncji #zloto otwieranych w polowie grudnia z zyskiem netto 30k pln. Jak sprawdzilem tabele swapów ze w alior trader brali mi 8% w skali roku to sie w-------m i poszlo wszystko. 150 zl dzienne doili ze mnje. Jutro jade na marszalkowska do bosia zaktualizowac dane i niech mi przypomna loginy i hasla i lodpisac na bossa fx bo koedys milem tam tylko maklerski i pochodne.
Na vixie 2,5k zyaku netto.
Jeszcze otwarte 15 koni na w20 +50k+ pln do zrealizowania. Fajny wynik i tak jak na miesiac pozycji (tych trzech to 80k+). Ale trzeba liczyc dokładniej i optymalizować gdzie sie da skoro bossa fx swapu na zloto nie bierze a ja zamierzalem to trzymac dluzej. Mam nadzieje ze uda sie wskoczyć
No obok klodki jest obserwuj. Sorry ze cie ten komunikat zaniepokoil po tym jak nie trafilem paluszkiem. A dostales ze juz cie nie obserwuje?
Jak cos do ciebie napisalem w swoim temacie to bys nie mogl odpisac bedac zablokowanym. Nie jestem az taki okrutny wiec odblokowalem zebys mial szansę.
A bloka dostales za szkalowanie pisu i glapy
@Panicz888: rozbawił, jak wiele innych twoich wpisow i tlumaczen
ha tfu!