Aktywne Wpisy

Antybristler +640
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale

niochland +166
Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje można podsumować tematykami:
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #

#audio #agd #muzyka #wzmacniacz #pytanie #mieszkanie
@raz-dwa-trzyy: taki żeby miał 8ohm na wyjściu i ze 100W mocy, tylko nie dajesz wtedy głośności na maxa
https://archiwum.allegro.pl/oferta/wieza-sony-hcd-n455-i10741808343.html
Cały zestaw zajmuje dużo miejsca, działa mi po jacku na auxin reszta nie sprawna. Wszystko sprawne aczkolwiek wygląda tragicznie do renowacji, kolumny są lepsiejsze od altusów (miałem altusy) bym to zostawił jakbym miał miejsce
( ͡° ͜ʖ ͡°) anie mam.