Aktywne Wpisy
Atreyu +614
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +4
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
#ukraina
@202492: wiemy, wiemy, to wszystko symulacja, a tak naprawdę Kijowem od 27 lutego (3-dniowa operacja specjalna) rządzi już Putin...
@202492: ale czym (tak swoją drogą TVP, oprócz "1 z 10", nie oglądam)? Rosja już wygrała? Zajęła Kijów? Wysłała tam nowy transport mundurów na paradę zwycięstwa? Czy może 2 (3/4/5/6) rzut już zdobywa Odessę? Nie? Więc przez 300 dni Rosjanie bawili się jedynie z Ukraińcami, ale teraz to już na pewno ich zgniotą?
To pytanie za 5 punktów - ile sztuk Himarsów
@DawcaShotow: to czyją armię niszczy Ukraina przez te ponad 300 dni? Amerykańską? Niemiecką? Naszą? A może jedynie strzelają w powietrze (ale tak, żeby przez przypadek jakiegoś rosyjskiego samolotu nie trafić), a te wszystkie zdjęcia i filmiki na a oryxspioenkop.com to symulacja i fejki?
Ech, gdyby głupota potrafiła latać, zbliżałbyś się już do Księżyca,
Komentarz usunięty przez moderatora
@202492: to po co była mobilizacja? Xd i być może zaraz kolejna? Tak dla żartów?
@202492: jakie zabawki? Abrams SEP4 lub F-35 są na Ukrainie? Przecież to, co dociera na UA to demobil i sprzęt z głębokich magazynów
@pawel_je: To się Polaków i Rumunów pośle
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
ogladales 300?