Aktywne Wpisy

bezbekpol +151
Podsumowując dzisiejszy dzień:
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich
Jeśli masz JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia co do tego marszu, to jesteś z automatu pisiorem i jeszcze będziesz czytał w komentarzach, że "to ty jesteś problemem", bo śmiesz oczekiwać od opozycji czegoś więcej, niż po prostu zastąpienie pis xD
Chciałbym również przypomnieć tym wszystkim wykopkom, że to właśnie ludzie nieprzekonani są kluczem do zwycięstwa, bo to miliony głosów, o które opozycja powinna walczyć z całych sił. Jako jedna z takich

luzak999 +835
pan prezenter, pracownik TVP wiedział, że nikt z nim gadał nie będzie, jeśli pokaże swoje prawdziwe oblicze, dlatego na wywiady nakładkę "TVP" zdjął :))))
W wywiadach specjalnie podjudzał ludzi do mówienia "je bac pis" i przeklinania, żeby potem mieć materiał o "nawoływaniu do przemocy".
#tvpis #tvp #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu #wiadomoscitvp
W wywiadach specjalnie podjudzał ludzi do mówienia "je bac pis" i przeklinania, żeby potem mieć materiał o "nawoływaniu do przemocy".
#tvpis #tvp #marsz4czerwca #lextusk #bekazpisu #wiadomoscitvp

Większość roku byłam w ciąży i w listopadzie urodziłam córeczkę.
- Starsza córka świetnie się rozwija, bardzo dużo mówi, wiele rzeczy potrafi nazwać, jej ulubionymi zabawkami są książki, co niezmiernie mnie cieszy.
- Początek roku spędziliśmy u szwagra po pożarze ukochanego domu. Części roślin nie udało się uratować, ale okazało się, że monstera jest niezniszczalna i rośnie jak szalona nadrabiając to, co się spaliło.
- W połowie roku wyprowadziliśmy się z ukochanego domu do innego miasta. Ciężka to była (i nadal jest) zmiana. Jedna z najgorszych decyzji w moim dotychczasowym życiu.
- Nie wiedzieliśmy co chcemy zrobić z domem po remoncie: sprzedać czy wynająć. Przez to dom stał pół roku pusty. Jakie to wszystko było smutne to tylko ja wiem. Finalnie idzie na wynajem.
- Jest to niestety pierwszy rok, w którym nie napisałam żadnego listu...
- … ani nic kreatywnego. Zeszyt jest już jednak schowany w szafce przy „łóżku” i tylko czeka, aż go zapełnię bzdurami, które przychodzą mi do głowy.
- Przeczytałam tylko dziewięć (!) książek, w tym jeden komiks. Najlepszymi pozycjami były te napisane przez Richarda Osmana, które oceniłam na dziewięć gwiazdek każdą i polecam na comfort reading. Nadal ilość przeczytana w tym roku to karygodny wynik i nie pomaga fakt, że mam parę pozycji rozpoczętych (w tym jeden komiks). Zwłaszcza, że...
- … kupiłam 157 książek, większość dla dzieci. Część z nich to pakiety, więc podejrzewam, że pojedynczych pozycji jest około 300, ale znajdują się wśród nich również „podręczniki” i „ćwiczenia” do edukacji wczesnoprzedszkolnej.
- Oprócz inwestowania długoterminowego, zaczęłam spekulować. Sama nie mogę w to uwierzyć, ale zaczęłam również shortować Teslę – z lewarem – po tym jak pan Elon się kompletnie odkleił i rozpoczął projekt bycia CEO-trollem Twittera. Przyniosło mi to największy przypływ gotówki w mniej niż 24 godziny od mojego początku na T212. Easy money, dziękuję panie Elon. 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
- Starałam się jak tylko mogę dbać o swoje przyjaźnie z Nottingham i w sumie dość regularnie udawało mi się spotykać z ludźmi, na których mi zależy. Niektóre odwiedziny były ponadprzeciętnie emocjonalne,
#podsumowanieroku #przemyslenia #inwestujzwykopem #alzheimer #elonmusk #ksiazki #czytajzwykopem
Zdjęcie zrobione w Sylwestra roku 1995 lub 1996. Na zdjęciu ja z babcią, jaką chcę pamiętać.
@Przytulnie: xD No w końcu ktoś kto przeczytał mniej ode mnie!
ja se jestem programistą15k