Aktywne Wpisy
Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
bolsonn +340
Czaicie? Przyleciała do Polski żeby chodzić po górach z jakimś kolejnym Chadem xddd #lewandowska #lewandowski #p0lka
Proponuję piątek 20.01 / sobotę 21.01.
Forma spotkania i miejsce do ustalenia.
Tym razem luźniejsza propozycja, bez koszul i kolęd, można przyjść w dresach, z kotem i poduszką, proszę się tylko wykąpać (przynajmniej na dwa dni przed XD).
Tym razem bierzemy jakiś meliniarski pub w piwnicy.
Co wy na to?
#bydgoszcz #perlapulnocy #bydgoskiepiwo wołam również #torun
@ciekawskie_jajo @Zizoug @Daymare @mirkw88d @s-mirk-0 @najlepszego @Liese @Marianpol @nuj-ip @Exende
@krzesimir @Budo @Ogien_w_szopie @BoTakChce @Matthei