Wpis z mikrobloga

@Propagidator

A gdzie tak napisałem, wy macie jakieś urojenia wykopki?

Nie strugaj wariata. Być może to karma za to co wtedy robiła Ukraina? Brzmi to jednoznacznie choćbyś nie wiem jakie teraz fikoły robił xD
  • Odpowiedz
@kiszczak: Bo byś musiał zrozumieć szerszy kontekst wypowiedzi, my dyskutujemy już od dłuższego czasu na ten temat, więc zacząłem używać grubszych opcji. Przecież wiadomo, że Ukraina niczym sobie nie zawiniła tą inwazją, tylko po prostu ziirytowało mnie, że ona tak broni swoich 'bohaterów' banderowców, rozumisz?
  • Odpowiedz
@kiszczak: Skoro cię moje intencje nie obchodzą to spierd.aj. Masz zero empatii, nie rozumiesz sytuacji, jak wyglądała wcześniej rozmowa itp, więc cichutko i nie zmieniaj przewodniego tematu. Co powiedziała? Że większość Ukraińców uważa bandere za bohatera, tyle mi wystarczy, cześć. A idioci i tak nie zrozumieją, można na was pluć, dawać setki dowodów, ale powiecie, że deszcz pada, a szkoda szczępić ryja po co ja się tutaj prodokuje.
  • Odpowiedz
@kiszczak: Dobra nie masz nic madrego do napisania to wypie,alaj na Ukraine w szeregol, pomoz chlopakom. Bo widze, ze totalnie nie rozumiesz co sie do ciebie pisze, bo jest niezgodne z twoja banka informacyjna, zegnam.
  • Odpowiedz
@Propagidator

W takiej, ze na Ukraine nie mozna nic zlego napisac, bo burzy to twoje przekonania i wlacza sie dysonans poznawczy?

I to wywnioskowałeś z tego, że skrytykowałem wypowiedź o tym jakoby Ukraina sobie zasłużyła? Nieźle.
  • Odpowiedz