Aktywne Wpisy

szczypawka +6
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +163
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

Szukam sobie roweru na olx i powiem wam, że jestem pod wrażeniem. I to radyjko (ʘ‿ʘ)
A jak już mnie czytacie, to na co mam polować, jeśli chciałabym wydać tak maks 1500, a im mniej tym lepiej? Aktualnie czaję się na riverside 500 i 100 (bo jest wystawiony)
(No i na elops 500 ss, bo jest najpiękniejszy w tych cenach, ale ja nigdy szosą nie jechałam (╥﹏╥)
Po moim staruszku kross best joker XD z absolutnie wszystkim zardzewiałym i z niedziałającymi przerzutkami, to chyba wszystko będzie luksusem XD w sezonie ciepłym używam zamiast auta, od punktu a do punktu b po Krakowie, tak po 20-30km na wyjście.
nie podobają mi się typowo miejskie ( ͡° ʖ̯ ͡°) i żeby się nie rozpadł po pierwszym upadku, bo mi się często zdarzają XD
Rama to podstawa komfortu jazdy. Bez dobrania ramy do wzrostu, będziesz zaraz pytała o to dlaczego jak jeździć to coś Cie boli. Tutaj wstaw kręgosłup, ręce, nogi, dłonie, stopy, kark lub wszyarko to na raz.
Rower jest jak but albo piękna sukienka ma być dopasowany,