Wpis z mikrobloga

Jaką trzeba być obrzydliwą kreaturą aby wykorzystać tragedie ludobójstwa w celach komercyjnych?

Równie dobrze można sprzedawać kubki "Auschwitz-Birkenau Pamiętamy - i logo z bramą główną obozu", albo skarpetki z nadrukiem "R--ź Ormian 1915-1917", czy ręczniki z napisem "Masakra w Srebrenicy 1995"

Naprawdę myślałem, że niżej się upaść nie, ale taki poziom upodlenia przekracza już wszelkie definicje.

#rosja #ukraina #wojna #historia #podludzie
arkan997 - Jaką trzeba być obrzydliwą kreaturą aby wykorzystać tragedie ludobójstwa w...

źródło: comment_16729997588NvctZcXeRpJXtxnWX1mCT.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arkan997: zaraz będą gacie Wołyń i stanie się memem jak JPII i cały patriotyzm a ostatecznie większość ludzi będzie miało to w dupie jak to było przed 2014( z tą różnicą że wtedy większość co krzyczy teraz pamiętamy też o Wołyniu nie widziała)
  • Odpowiedz
@arkan997: Pytanie też po ile sprzedaje te kubki. Może robi to na minimalnej marży. Bawiłem się kiedyś w poligrafię, plakaty na obchody Powstania Wielkopolskiego robiłem chłopakom po kosztach z minimalnym narzutem. Taki kubek może się komuś przydać kto ma przodków zamordowanych na Wołyniu, albo go w-----a jakiś banderowiec w pracy i chce w ten sposób wyrazić to na co w wolnym kraju ma ochotę. Ktoś chce to niech to kupuje,
  • Odpowiedz