Aktywne Wpisy
slawomirus +569
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
stanley___ +24
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Zdjęcia w większości robione w tym samym czasie, tylko podpisane, że niby później.
Swoją drogą dobry biznes wypożyczać dzieciaka do bajtów.
Tragedia
Może niech miłośnicy takich baitów, w których wystarczy jedynie znać wypowiedzi autorów z reddita, żeby zrozumieć, że to kłamstwo, nie ograniczają się do internetu - na żywo też można się zachowywać jak półgłówek, a
@Nighthuntero:
Wiesz co, coraz wiećej będzie takich sytuacji, bo kobiety akceptują 1/10-7/10 tylko wtedy facetów, jak już są same poza obiegiem, czyli dzieci lub brzydka po 30-tce.
Bo 30-tki bez dziecka to każda się uważa za 8 cud świata.
Także jak 70% facetów do 30 tki nie będzie miało kobiety, to tylko takie poczwary im zostaną .... albo nic ( ͡°