Aktywne Wpisy
kyIiejenner +60
TO NIE INSTAGRAM!!!!!!!
SzycheU +97
Fajne to #lato, takie, że pogotowie do mnie do pracy musiało przyjechać.
W ubiegłym roku taka sytuacja była dwa razy, w tym roku pierwsza.
Rok temu po drugiej takiej sytuacji robiłem badania - we krwi wszystko w normie, cukier i ciśnienie tez, ekg czy jak to się tam zwie też miałem robione, nie będę się rozpisywał.
Neurolog stwierdził, że to po prostu przegrzanie.
Mam 24 lata, nie jestem otyły (57 kg
W ubiegłym roku taka sytuacja była dwa razy, w tym roku pierwsza.
Rok temu po drugiej takiej sytuacji robiłem badania - we krwi wszystko w normie, cukier i ciśnienie tez, ekg czy jak to się tam zwie też miałem robione, nie będę się rozpisywał.
Neurolog stwierdził, że to po prostu przegrzanie.
Mam 24 lata, nie jestem otyły (57 kg
#gotujzwykopem
dobra rozmrozilem mięso z indyka mielone i wygląda git. Jutro spróbuję z chilli co czarne
Czyli będziesz to trzymać rozmrożone do jutra z już pracującymi bakteriami. Rozmrazając w lodówce przetrwalniki startują chwilę przed obróbką bo to proces długotrwały. Jak chcesz zjeść zaraz to możesz nawet zamrażasz mielone to możesz nawet klocka wrzucić do gara i rozmażać w trakcie gotowania. Co innego ze sztuką mięsa