Aktywne Wpisy
Tommy__ +83
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Pacjent: POCO X3 Pro. Problem? Żaden mikrofon na USB-C nie działa. Po podłączeniu zarówno przewodowego, jak i bezprzewodowego telefon cały czas korzysta z wewnętrznego majka. Testowane na domyślnym aparacie, na Open Camera oraz dyktafonie. Ja chyba oszaleje. Grzebałem w ustawieniach, kombinowałem... Sam YT oraz Google też za dużo nie pomogli. Mirko, w Was ostatnia nadzieja dla początkującego jutubera ;)
#android #poco #xiaomi #telefony #problem #mikrofon
Przewodowy mikrofon na mini-jack musi być w standardzie TRRS - czyli tak jakby 4 części na wtyczce, ale u mnie cały czas jest problem z gniazdem mini-jack. Mikrofon musi być wetknięty porządnie w gniazdo, a każde poruszenie wtyczką powoduje zerwanie połączenia. Mikrofon w standardzie TRS (3 części na wtyczce) jest u mnie nierozpoznawalny tak jak mikrofon USB-C.