Aktywne Wpisy
przecietny_facet +57
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Runaway28 +171
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
różowa chce se kupić nowy telefon "z dobrym aparatem" Zdecydowała się na samsung galaxy s22 ultra i teraz pytania
czy 128 czy 256
kupić stacjonarnie lub sklep internetowy
czy telefon jest wart tych ~5k (hehe)
z jakiego źródła polecicie kupić
czy są alternatywy do wybranego modelu (głownie aparat)
czy są na sali użytkownicy w/w modelu (opinie)
#smartfon #telefony #android #ios #elektronika
@nuuubility: a ty przestań słuchać fanboyów apple, to jest jakaś #!$%@? sekta ludzi co rubią być #!$%@? w dupsko przez giganta. Wg nich jak nie ma japka na klapce telefonu to nie warto kupować xd
@Fanatyk_Wedkarstwa: Ktoś poleca Samsung, Xiaomi czy inną Motorolę: spoko
Ktoś poleca Apple: o ty #!$%@? fanboju korporacji!!
Taki obraz wykopu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@L3gion: również proszę wytrzeźwieć, mi nie przeszkadza że ktoś poleca apple. Mi przeszkadza, że typ twierdzi, że absolutnie wszystko inne to gówno a samsung za 3-5k nie różni się od telefonu noname za 1k. Proszę czytać ze zrozumieniem bo wyglądasz przez takie komentarze jakbyś należał do sekty apple i uważał, że absolutnie nic innego się
Ale ok, kumam.
@L3gion: u mnie w pokoju nie ale tu we wpisie niestety tak, chociaż mam takiego znajomego w realu co hajsu może nie mieć ale kredyt weźmie i nerke sprzeda zeby kupić większego apple watcha bo jego aktualny jest trochę mały
Aparat jest dobry i ma dodatkowe funkcje AI typu wymazywanie ludzi ze zdjęć, a dodatkowo to telefon od Google, więc teoretycznie najlepiej działający z Androidem.