Aktywne Wpisy
Pierdyliard +253
#gry #mafia #ciekawostki #pcmasterrace
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Napedikr +204
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
#iwonawieczorek
Ktoś jeszcze pisał o lokalu Zimne nóżki gdzie ponoć chciała pracować.
"wybaczyla, ale nie zapomni"...
@pyczasty: nie zapomnij, że Patryk jest kuzynem, hipotetycznie donosząc na niego na policje, matka Iwony pogrąża jednocześnie jakąś gałąź własnej rodziny więc może w pewnym momencie dowiedziała się, że to Patryk i stwierdziła "na #!$%@? drążyć" bo Iwony to nie wskrzesi, a osoba z rodziny będzie siedzieć do końca życia.
Wcześniej Iwona z Patrykiem byli wzajemnie zakochani, mógł tłumaczyć, że nie chcący, że nie chciał, że dalej kochał, może uderzona upadła i przez przypadek walnęła głową w beton (takie śmierci się zdarzają). Na dowód pokazał (oddał) matce buty. Matka wybaczyła, postanowiła
Jbc matka Iwony w jakas rocznice z telewizja przechodzila trase ktora wracala Iwona ubrana jak ona. Moze po to i stad te identyczne buty jesli to prawda
@plazella:
Również szukam źródła, nie mam oryginalnego źródła, słyszałem nie pierwszy raz o tym. Druga sprawa, że przeciętny facet się tam gówno zna na szpilkach co prawda on jest dziennikarzem śledczym więc powinien być dokładny, spostrzegawczy ale Szostak mógł też widzieć podobne szpilki, nieco inne.
@plazella:
to znaczy doprecyzuję, nie wiadomo ile było tych rekonstrukcji, tu jest jedna z nich która była opisana w mediach, tutaj matka Iwony niesie czarne błyszczące szpilki z grubym obcasem, widać w tle Rutkowskiego