Aktywne Wpisy
Kruk_98 +53
Swoją drogą wyobraźcie sobie że jesteście jakimś randomowym finem który wrzuca swoją muzyczke do neta aż w końcu pewnego wieczoru dostajecie kilkadziesiąt dm o tym że jakiś człowiek wykorzystał wasz utwór na kanale gdzie pokazuje jak chory psychicznie człowiek defekuje do pampersa a wszystko to nagrywa wykolejony ekolog i ochroniarz alkoholik na polecenie zboczeńca z kraju 1000km od ciebie. Wszystko oglądane przez dziesiątki tysięcy ludzi
Nietypowy wieczór dla niego był #kononowicz
Nietypowy wieczór dla niego był #kononowicz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy ktoś robi może kimchi samemu? Szukam obecnie w miarę nie drogich słoików do kiszenia najlepiej z odpowietrzeniem (jeśli to konieczne) - tak aby nie trzeba było odkręcać słoika co jakiś czas. Jedyne w zasadzie co znalazłem to:
https://allegro.pl/oferta/sloik-do-kiszenia-kapusty-tescoma-della-casa-1-l-13019167412
No nie ukrywam, nie wychodzi to tanio. Szukam raczej małych słoików aby potem mogły sobie stać w lodówce (2 słoiki litrowe mi zrobią robotę na pewno, bo wtedy na zmianę można z jednego jeść a w drugim kisić), 5 litrowy baniak mi nie wejdzie, poza tym aż tyle tego kimchi jeść nie będziemy xD
Ktoś coś?
@nvrmnd: No właśnie prawdopodobnie dlatego, że się gazy nagromadziły i zaczyna kontent słoika wypychać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aczkolwiek nie musisz kimchi zamykać szczelnie, kamionka się świetnie sprawdzi.