Aktywne Wpisy

wykop +110
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

Inevera +651
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz

#heheszki #msfs #symulatory #wizzva #vatsim
źródło: comment_1672428877ELnrO0LhjT3Irvn2eQu9T1.jpg
Pobierz@przodowyryl: A32NX w ogóle nie miał vnav zaimplementowanego. Od dawna jednak jest on już dostępny, dodany został jakoś w marcu tego roku.
@A330: Zainstaluj to https://flybywiresim.com/a32nx/. Jest to darmowy A320neo tworzony przez społeczność. Coś jak zibo w #xplane z tą różnicą, że A32NX jest w pełni otwartoźródłowym projektem wydanym na GNU GPL, a
A jak chcesz high-end w kwestii addonów to nie znajdziesz nic lepszego niż A320 od Fenix.
I FBW ma taką wadę, że na ich discordzie nikt nie będzie cię zmuszał cię do podpisywania się imieniem i nazwiskiem pod każdym postem tak jak na forum PMDG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeżeli chcesz porównania
Ale jeżeli nie masz problemów z wydajnością, to nie będziesz mieć powodów do narzekań. Fenix to obecnie najlepszy addon do latania do IFR w MSFS. Pod względem jakości wykonania jedynym jego konkurentem są A320 od MalwareLabs ( ͡° ͜ʖ