Aktywne Wpisy
rales +255
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
SIERPIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35% - 197 mandatów (⬆ 1,3%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,4% - 156 mandatów (⬆ 0,3%)
3. Konfederacja - 10,2% - 44 mandaty (⬇ 2,3%)
4. Trzecia Droga - 9,5% - 34 mandaty (⬇ 0,1%)
5. Lewica - 8,2% - 28 mandatów (⬇ 0,2%)
SIERPIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35% - 197 mandatów (⬆ 1,3%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,4% - 156 mandatów (⬆ 0,3%)
3. Konfederacja - 10,2% - 44 mandaty (⬇ 2,3%)
4. Trzecia Droga - 9,5% - 34 mandaty (⬇ 0,1%)
5. Lewica - 8,2% - 28 mandatów (⬇ 0,2%)
kricalke +14
Taka cofnięta szczena to over dla baby? #damskiprzegryw
over?
- tak 36.7% (935)
- nie 63.3% (1615)
Jak wiadomo faceci dużo dają żeby mieć #seks. Płacą za to prostytutkom, pajacują celem podrywu, prawią komplementy, beciakują w związkach itd.
Laski zazwyczaj generalnie seks lubią, a czasem nie i robią to dla korzyści.
Zdarzają się jednak laski które mają taki zestaw cech: są brzydkie, nie lubią seksu, a chcą otrzymywać korzyści w zamian za seks nie robiąc seksu.
Sztuka otrzymywania korzyści za seks bez seksu udaje się zwykle tym najładniejszym, gdzie faceci dadzą z siebie coś w nadziei że kiedyś....
Otóż "incelki" twierdzą że chodzi o związek, rozmowę, wspólne pasje itd. Jeśli nie chodzi o seks, to mogą to robić z inną przegrywką. A czemu tego nie zrobią?
Bo inna "przegrywka" też chce mieć lepszą pozycję w tej relacji od drugiej strony, to znaczy więcej brać z tej relacji niż w nią wkładać.
Przegrywki uważają za normalne że facet to wszystko daje, patrząc na beciaków i na uganianie się za ładnymi laskami. Sęk w tym... że laska bóldupi na myśl o seksie z facetem i jest przekonana że brak seksu z jej strony jest ok i że nic nie szkodzi, a dodatkowo jest przekonana że ta jej uprzywilejowana pozycja w relacji też jest nie tylko ok, ale jedyna właściwa i jej się należy. I to do tego stopnia jest przekonana że obarcza winą facetów że w ogóle mają libido, że w ogóle śmią pomyśleć o seksie, zamiast po prostu uganiać się za nią.
W skrócie: chodzi o to brzydka laska dostaje mniej atencji od tej ładnej. Nie chodzi o samotność, brak seksu, brak czegokolwiek. Chodzi o hajs i atencję, komplementy i to wszystko co dostają piękne dziewczyny od facetów, nawet gdy te dziewczyny nie dają im nic w zamian. Przegrywki uważają że im też się to należy, a jeśli faceci im tego nie dają to są źli.
Oczywiście znajdują się faceci którzy im to dają, ale przegrywki chcą żeby WSZYSCY traktowali ją tak jak tę piękną. Jej nie chodzi o to żeby mieć jednego faceta. Chodzi o to żeby być gwiazdą w towarzystwie jak ta piękna, i mieć wszystkie możliwe benefity w największym wydaniu jak ona.
1. spełniasz podstawowe wymagania na faceta dla mnie = czy jest sens pójścia z tobą na randkę
2. ja spełniam twoje podstawowe wymagania, bo może nie masz co się napalać
3. pasuje ci bardzo krótka randka nieprowadząca do seksu, a jedynie lekko zapoznawcza
4. pasuje ci termin i miejsce (w moim mieście), bo ja mam specyficzną sytuację i trudno mi wyjść gdziekolwiek = więc najlepiej,
@ChosennOne: A czy aby w tych komediach romantycznych nie występują chady?
@ChosennOne: "Nie masz racji bo jesteś niemiły"
Trudno
Komentarz usunięty przez autora
@ChosennOne: Raczej taka że ja ją dobrze rozumiem, a ty tak średniawo.
"może mi odpisze"
Przyzwyczajaj się.
@ChosennOne: Do tego też się przyzwyczajaj.
1. wiek, miejsce zamieszkania, zdrowie psychiczne, stosunek do alkoholu, papierosów, płodzenia dzieci itp. miałam tu całą listę, ale skasowałam xD
2. nie wiem jakie, dlatego wypadałoby to przedyskutować zanim się spotkamy - gdybyś mnie zaczepił w realu, to bym o nie nie pytała wcześniej, tylko poszła na żywioł i badała to powoli w realu, ale skoro jesteśmy w internecie, a ty będziesz musiał przyjechać, to chyba sam chciałbyś się zorientować
@ChosennOne: Dziś mi ktoś pisał właśnie o niej: "a może ma depresję i przez to nie może nikogo poznać...."
A już ocenia czy czasem ty nie masz depresji xD
@starfished: Wierzę xD
To jak @ChosennOne gotowy na całą listę wymagań przed spotkaniem, a potem na rozmowę kwalifikacyjną z panią? Poda ci miejsce i godzinę o jakiej masz być i czas spotkania.
Chcesz po prostu budować intymniejszą atmosferę. Zaczynasz podryw, chcesz zaruchać :)
Ja tylko przypomnę że to nie ona miała problem z tym że to na forum, tylko to TY chcesz przejść na priv.
Już cie olała bo podejrzewa że jesteś za młody xD I co teraz?
@ChosennOne: Ja ci cały czas mówię że nie chce (w uproszczeniu) a ty się łudzisz że mogło być inaczej.