Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
pastarri +57
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Do czego wykorzystujecie swój smartfon, i dlaczego potrzebujecie konkretnych rzeczy?
Czy są elementy które są dla was niezbędne, albo takie, bez których możecie się obyć? #telefony #android #ios
Muzyka i podcasty na yt
Wykop
Whatsapp
Zdjęcia
Sport i GPS
Płatności
Latarka
Aparat - fotki w robocie + skanowanie kodów kreskowych
Latarka - bo nie zawsze zabieram ze sobą normalną, a później nie chce mi się schodzić
Spotify -
Telefon + sluchawki do rozmów
I z najważniejszych to tyle
Dobry aparat z telezoomem i jasnymi obiektywami
Bateria w sumie taka, żeby utrzymać to chociaż przez kilka godzin, ale jak jest QC to ujdzie.