Aktywne Wpisy
Milo900 +11
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +214
@thuia: To niska podaż węgli determinuje ketozę więc pewnie byś w niej pozostał. 100g białka dziennie to przecież normalna jego ilość. Co do warzyw to niekoniecznie ma to sens z uwagi na substancje zawarte w nich które ograniczają wchłanianie minerałów i witamin (szczawiany, kwas fitynowy). Błonnik również to ogranicza. Kombinuj. U mnie zapychanie żołądka błonnikiem nie sprawdziło się przy redukcji bo jak mniemam ten krok to ma na
@wioslarz-umyslow: No dlatego ketoza jest stosowana jako skuteczne narzędzie redukcji tkanki tłuszczowej. Zwykle tej bateryjki mamy sporo wokół pasa. Bycie w ketozie dla większości nie jest celem samym w sobie.
@eiaculatiopraecox: zgadzam sie dlategonnie rozumiem ze autor chce tluszcz wyrzucic. To jemu trzeba to tlumaczyc.
@Misticmac: w keto co do zasady nie chodzi o wpieprzanie tłuszczu tylko palenie tłuszczu. Były grubasy co w warunkach laboratoryjnych pod ciągłą obserwacją lekarzy, nie jedli nic przez całe tygodnie, jedynie otrzymywali mikroskładniki i chudli i nie mieli problemów zdrowotnych. Po prostu byli na ketozie i palili tłuszcz, który mieli na sobie.
Więc @thuia: jeżeli wywalisz tłuszcz z diety to poza adaptacją organizmu i koniecznością
@thuia: Widzę świetlaną przyszłość twojego zdrowia XD
a część nie za bardzo skumali..... @Misticmac: @antycypacja: @HHokuss: @wioslarz-umyslow: natomiast tacy jak @2-aminopirydyna: i