Hej soniarze, jak tam? Nadal nie macie gejpassa i gracie w te wasze filmowe gry? Nawet mi was nie żal. Pogralibyście sobie w Crossfire X, albo High on Life to byście zobaczyli jak się robi gry. Mówię wam, abonamencik za 4zł, setki gier w które zagram raz, żeby się nie zmarnował abonament i to jest życie, a nie to co u Sony. #ps5 #xbox
@Beeercik: Toksycznych jednostek szukaj wśród swoich kolegów, którzy tutaj regularnie baituja i sypali spoilerami przy ogazji GoWa. Obecnie jest relatywnie cicho, ale będą się zbliżać jakieś kolejne wieksze premiery na ps, to znowu będą wysrywy codziennie. No i klasycznie w Twoim wypadku - klockarze regularnie trolluja? I sleep. Ktoś raz na miesiąc wrzuci baita w drugą stronę? Real shit xD
@AntyKuc: ale te wpisy są żałosne xD fajnie, że grasz w lepsze gry niż inni, naprawdę możesz być z siebie dumny stary xD jeszcze jakieś osiągnięcia masz?
Oj to chyba nie szybko. Na 2023 macie jedynie spidermana więc do 2024 możecie spać spokojnie. (⌐͡■͜ʖ͡■)
Dosłownie przez lata sony dostarczało hiciory i nowe marki, podczas gdy microsoft nic nie wypuszczał poza Forza i Halo, a teraz przyszedł jeden rok, że macie 2 exy i się cieszycie jak dzieci.
@AntyKuc: Oj wydaje mi się, że tych gier ekskluzywnych na xboxie będzie więcej niż 2 w 2023. Ale nic się nie bój jakoś przecierpisz 2023 a w 2024 na pewno wyjdzie coś ambitniejszego niż ten cały spiderman. Trzymam kciuki aby tak się stało.
Ja trzymam kciuki żebym w końcu miał powód do kupna xboxa, ale na razie po co, skoro nie ma dużych AAA, a w 2023 wychodzi tylko sanbox od bethesdy i strzelanka w coopie.
#ps5 #xbox
źródło: comment_1672335853OjyQF6wXlQAGLifdyGBPfm.jpg
PobierzNie reagować to sobie pójdzie dalej przeglądać Metacritic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Beeercik: powstał już o tym "wikipediowy" wpis?
@Beeercik: W taki sam sposób jak ty nie reagujesz, kiedy twoi klockowi koledzy cisną po PS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziwnym trafem największy od >2 lat spokój na tagach zbiegł się z emoquitem kilku Soniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie
Komentarz usunięty przez autora
@AntyKuc: Zapomniałeś dodać słowa "słabe" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze sporo, ale co Cię obchodzi moje życie prywatne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj to chyba nie szybko. Na 2023 macie jedynie spidermana więc do 2024 możecie spać spokojnie. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Na twoim miejscu obawiałbym się premier z drugiej strony barykady.
Dosłownie przez lata sony dostarczało hiciory i nowe marki, podczas gdy microsoft nic nie wypuszczał poza Forza i Halo, a teraz przyszedł jeden rok, że macie 2 exy i się cieszycie jak dzieci.
Ja trzymam kciuki żebym w końcu miał powód do kupna xboxa, ale na razie po co, skoro nie ma dużych AAA, a w 2023 wychodzi tylko sanbox od bethesdy i strzelanka w coopie.
Ja wiedziałem, że xboksiarze to sekta, bo świadomie nie można bronić braku gier na tą konsolę, ale żeby aż stosować takie tanie wykluczenie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pazdzioch_z_Rivii: Krążą plotki o TLoU Part II Director's Cut ( ͡° ͜ʖ ͡°)