Wpis z mikrobloga

Hej soniarze, jak tam? Nadal nie macie gejpassa i gracie w te wasze filmowe gry? Nawet mi was nie żal. Pogralibyście sobie w Crossfire X, albo High on Life to byście zobaczyli jak się robi gry. Mówię wam, abonamencik za 4zł, setki gier w które zagram raz, żeby się nie zmarnował abonament i to jest życie, a nie to co u Sony.
#ps5 #xbox
AntyKuc - Hej soniarze, jak tam? Nadal nie macie gejpassa i gracie w te wasze filmowe...

źródło: comment_1672335853OjyQF6wXlQAGLifdyGBPfm.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oj to chyba nie szybko. Na 2023 macie jedynie spidermana więc do 2024 możecie spać spokojnie. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Na 2023 Sony ma póki co tylko przedstawionego Spidermana 2, niewykluczone, że coś się jeszcze pojawi. Poza tym - skoro ludzie grający na Xboxie potrafili od dwóch lat żyć obietnicami, to myślę, że grający na PS wytrzymają rok xD

Na twoim miejscu obawiałbym się premier z drugiej
  • Odpowiedz
Dziwnym trafem największy od >2 lat spokój na tagach zbiegł się z emoquitem kilku Soniarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pewnie to zupełny przypadek.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Beeercik: No, taki sam dziwny traf jak ten, że największy wylew zielonego upośledzenia jest przed dużymi premierami gier Sony i ostatnio kulminował przed Ragnarokiem ¯\_(ツ)_/¯ Zapytaj koksa albo któregoś innego ułomka gdzie się pochowali, skoro
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@greven: Ale mnie nie interesują jakieś randomowe osoby, które wyskakują z pierwszym w historii postem na tagu i od razu z prowokacją bo tacy będą zawsze.

Ja pisałem o emoquicie Soniarzy siedzących tutaj już latami i uznających się za przykładne obiektywne jednostki. Z jakiegoś powodu od tego momentu na tagu #xbox jest spokój, Koksu nie troluje i oby jak najdłużej ;)

A z tą rzekomą hipokryzją to proszę
  • Odpowiedz
@AntyKuc: sony poczuło pieniądz i zaraz to na PC wypuści, tak jak wypuściło już wcześniejszego God of Wara, Spider-Mana, Uncharted czy Horizona ¯\_(ツ)_/¯

Nie są to gry dla których wcześniejszego ogrania gotów byłbym poświęcić PCta na rzecz Playstation XD
  • Odpowiedz
@skitarii:

Nie są to gry dla których wcześniejszego ogrania gotów byłbym poświęcić PCta na rzecz Playstation XD

A wiesz, że można mieć i to i to? Ja na przykład mam PS5, Switcha i gamingowego PC jak akurat wychodzi jakiś nowy CoD żeby z kumplami pograć, albo jakiś inny niedostępny na konsoli indyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A wiesz, że można mieć i to i to? Ja na przykład mam PS5, Switcha i gamingowego PC jak akurat wychodzi jakiś nowy CoD żeby z kumplami pograć, albo jakiś inny niedostępny na konsoli indyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AntyKuc: i po co mam mieć to i to, skoro i tak gram głównie w strategie na PC niedostępne na konsolach?

Miałem już Playstation, ale sprzedałem, gdy
  • Odpowiedz