Aktywne Wpisy
JaX92 +28
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

JatuArmy +150

Wybieram się do Krakowa i chciałem zakupić bilety na 7 dni na transport publiczny, chciałem zrobić w domu i wyświetla mi ze mam podać numer boczny autobusu tak jak na ss.
Mam tutaj pytanie, to jest akurat zakup biletu ale jak już go kupię to za każdym razem jak wchodzę do autobusu albo tramwaju musze wpisywać w aplikacje ten numer czy tylko raz? Będę ponad 3 dni jeździł ale opłaca mi się kupić na 7 dni na wszystkie strefy.
#krakow #mpkkrakow #transportpubliczny #pytanie #autobusy
źródło: comment_1672166884nr9ylHQPHTRBl58EXDKIXr.jpg
PobierzAppka pokaże Ci nawet do kiedy jest ważny.
@kasiknocheinmal: Słyszałem o tych pociągach ale musiałbym brać osobny bilet a ja musze dokładnie dostać się na ulice Halickiego i tam gdzieś zatrzymuje mi się autobus na przystanku z tramwajami i mam następny
źródło: comment_1672168265YD09jJGgRbxU6lOTRvZGBc.jpg
PobierzUstawiam trasę, daje nawiguj i prosi aby kupić bilet za 4 zł mimo ze mam na 7 dni. Jak w razie kontroli przełączę na zakładkę bilety to trasa mi znika i musze na nowo szukać tej która jechałem a zawsze są ich dziesiątki. Przez to jak jadę to musze korzystać z Google