Wpis z mikrobloga

Może jestem na tyle s---------y ale boję się tańca. Na myśl, że z obcą babą miałbym tańczyć ogarnia mnie atak paniki. Żadna rada na temat wyjścia ze strefy komfortu i przystosowania się do bliskiego kontaktu z płcią przeciwną mi nie pomoże bo u mnie to kwestia zaufania drugiej osobie a nie potrafię zaufać prawie nikomu.
Sory normiki ale kontakty społeczne to nie dla mnie i idźcie sobie sami tańczyć. Pozwólcie odludkom być odludkami. #przegryw #przegrywpo30tce
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@d___: Dlaczego osoby pod wpływem są bardziej odważne? Bo nie kalkulują wszystkiego, tylko robią. Oczywiście później mogą tego żałować, ale w tej danej chwili mogą wszystko.

Oczywiście to jest przykład. Nie polecam stosowania tej metody.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_: jako swój przykład to pod wpływem robię się jeszcze bardziej depresyjny, senny i zamulam.
Naprawdę próbowałem być normicki, można zobaczyć na moje wpisy, bywało tak, że byłem kawalarzem ale już nie chcę. Nie chcę wychodzić do ludzi, naprawdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
jako swój przykład to pod wpływem robię się jeszcze bardziej depresyjny, senny i zamulam.

@d___: No cóż, na każdego może inaczej wpływać. Nie ważne, czy a-----l czy inne legalne / nielegalne psychotropy. Chodzi mi o to, że ludzie z #fobiaspoleczna #depresja bardzo często wszystko kalkulują, analizują, zastanawiają sie, a to jeszcze bardziej pogłębia strach. Wiem, ze to pierdu-pierdu, ale taka prawda i ciężko z tym walczyć.
  • Odpowiedz
Naprawdę próbowałem być normicki

@d___: ale po co? Po co być kimś na siłe?

Nie chcę wychodzić do ludzi, naprawdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nie musisz. Czuj sie po prostu dobrze.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_: Wiem o co chodzi, wyzbyłem się większości takich myśli. Sporo się właśnie taki człowiek zastanawia nad sobą nad swoją przeszłością, nad przyszłością.
  • Odpowiedz