Wpis z mikrobloga

: lewaki, gdy mowa o nierównościach ekonomicznych: ale rozwarstwienie prowadzi do niepokojów i krwawych rewolucji.

Lewaki, gdy w ramach ukochanego przez nich ekologizmu tworzy sie kasta nadludzi, którym wolno wszystko, a reszcie nic: ale ich jest mało i sumarycznie mają niski ślad węglowy.

@77023: XD. Przecież ekologizm nie jest tym co sprawia, że tworzy się kasta nadludzi.
@Pawel993: ja wiem tylko że u nas elektrownię atomową budują już od 2010. A jak sięgnąć dalej to od lat 80 XX wieku. Ile kto na tym na lewo się przez ten czas dorobil to się pewnie nigdy niedowiemy. Ale usta pełne frazesów o ekologii to ma zawsze każdy ale tylko jak trzeba dowalić kolejny podatek w imię czystego powietrza

@Totendajnapiwo: No dobra ale to jest Arabia saudyjska a nie
zajebisty pomysł, nie przejmujmy się klimatem bo inni będą mieli jeszcze gorzej, już pomijam fakt że ci ludzie z Afryki i Bliskiego Wschodu popłyną na pontonach właśnie do europy kiedy tamte tereny nie będa już zdatne do życia

@OddajButa123:

to ma do tego że trzeba oczywiście #!$%@?ć na UE politykę klimatyczną i zaraz się dowiemy, że rozsądny rosyjski konserwatyzm nie tworzy takich problemów

@AdelbertPeel: ale wiecie, że nawet jakby UE
@AdelbertPeel: ale wiecie, że nawet jakby UE doszła do zerowej emisji CO2, to zmniejszyłaby globalną emisję o jedynie 9%?

Więc te wysiłki gówno dadzą i murzyni z arabami i tak będą płynąć do Europy, żeby żyć na koszt tych, którzy już ponoszą koszt mesjanizmu klimatycznego.

@skitarii: przykro mi, ze ktoś musi być przykładem dla innych kontynentów, ze da się przejść na zmniejszony poziom emisji CO2.

Skoro w Indiach jest syf
przykro mi, ze ktoś musi być przykładem dla innych kontynentów, ze da się przejść na zmniejszony poziom emisji CO2.

@Reezu: no tak, ktoś musi być Mesjaszem Narodów, ukrzyzowanym za grzechy klimatyczne świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skoro w Indiach jest syf w rzekach, to rozumiem, ze w Europie również ma być, bo w końcu w Indiach jest, a my przykładu stanowić nie będziemy.

Indyjski syf nie nie