Aktywne Wpisy
kitty-cat +34
Nie mogę spać. Budzę się w okolicy 1-2 ale idzie zasnąć, potem 3-4 i zaczyna się problem no i znowu przed 5 i już ciężko jest zasnąć.
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
Na co lepiej wydać 120 tys.?
1) Na budowę domu, którego nam aktualnie brakuje i chcielibyśmy nie musieć wynajmować. Żeby dziecko miało swój pokój. Żeby mieć gdzie mieszkać i zacząć zajmować się innymi celami.
2) Na rozwód z żoną, z którą od miesięcy nie śpię w jednym łóżku. Dla której wspólne spędzenie czasu to #!$%@? jej. Która patrzy na mnie z góry. Której już się zdarzyło rzucić na mnie
#bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #tvpis #bekazpodludzi #kanalsportowy
@adamko92: Ale filozof. Ot zwykłe polityczne przepychanki pospólstwa nakręconego przez polityków w myśl dziel i rządź, nihil novi.
Natomiast fakt, że @Kai nie widzi soft-pisowskiego bełkotu to albo myślenie życzeniowe aka klapki na oczach albo specjalnie albo przypuszczalnie wina niskiego ilorazu inteligencji (bez urazy), bo tych z wysokim #!$%@? cynizm i
A ból dupy można mieć,
nie wiedziałem nawet o istnieniu takiego szajsu. stop making stupid people famous
Dobra, a teraz dajcie kogoś na YT, kto ma 18-30 lat i nadaje coś śmiesznego i wartosciowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się, że to nie kwestia wieku, tylko po prostu ciężko zadowolić każdego. A Stano po ms2022 to wręcz wróg publiczny nr 5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze wiecie, że jeszcze rok temu obaj baaardzo scmiezzyli wykop, czasy Najmana czy