Aktywne Wpisy
Stworzyłam swój wymarzony look. #rozowepaski
Czesław Michniewicz to najlepsze co polską #reprezentacja spotkało. On i Brzęczek. Obydwoje zrozumieli jedno, polacy podczas #mecz grają gówno i masz do wyboru: Gówno ale doby wynik lub gówno i zły wynik. Taka prawda i Brzęczek i Michniewicz powinni być przepraszani szczególnie przez wykop
Byłem kiedyś w szkole tańca. Przez miesiąc uczęszczałem. To jest jedno z najbardziej traumatycznych przeżyć w moim żyćku. Cały czas trzeba powtarzać jakieś durne ruchy za instruktorem w rytm muzyki, gapiąc się w gigantyczną taflę lustra. Oczywiście jako kompletne beztalencie, jeszcze do mnie podchodził instruktor i strofował, że prostych rzeczy nie potrafię.
Potem w szatni wygrywy wymieniały między sobą opinie o dzisiejszych lekcjach, a takie spirdoksy jak ja chciały jak najszybciej opuścić obiekt. Lepiej się nawalić jak świnia i wtedy każdy potrafi tańcować.
#przegryw #depresja #samotnosc
Ch*jnia nie robota. Powiedzmy, że dużo pisania technicznym językiem. Do tego regularne wizytacje w terenie. Słaba kasa, ale stabilna. Kombinuję od kilku miesięcy by zmienić na zwykłą pracę zza biurka w trybie 8-godzinnym, to wtedy nie będzie już #nocnazmiana ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dla 12-16 latka może byłaby dobra. Szkoły są zdominowane przez dziewczynki i nastolatki. One nie będą tańczyć ze starym dziadem. I tam faktycznie są bitwy o partnerów, bo chłopcy w tym wieku wolą inne rozrywki.
Gdy przechodzimy w dorosłość to większość nie ma czasu i porzuca hobby. Zostają głównie profesjonaliści, którzy mają partnerów (a nawet jakby