Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +50
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +108
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
źródło: spsybc
Pobierz

Czy ja dobrze widzę, że standardowa przegladarka obrazów (jpeg) jest pozbawiona opcji przełączania nast. zdjęć (strzałki, myszka) ?? No za ch...nie moge przegladac zdjec z jednego folderu tylko każde trzeba włączać osobno....
Naprawde MS tak bardzo już ssie, że musze szukać sobie specjalnej appki z ich gunwnianego MS Sklepu ?
@neoklasyk: .... nie tammm
Nic innego nie szukaj już..
wołam bo znalazłem rozwiazanie.
nie wiem co daje zaznaczenie tej funkcji ale po jej zaznaczeniu wrociły strzałki przy przewijaniu zdjec w appce Zdjęcia od MS.
źródło: comment_1672590885erXlaGOfodJYlLBZpkzNdO.jpg
Pobierz@Aguirre_gniew_brzozy: Nie sprawdzę bo nie mam tej apki zainstalowanej. Jak działa to git :)
Od zawsze używam faststone więc tego..