Aktywne Wpisy
Pitaq +604
No i tak
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mzlg +6
Na spotkaniu z #tinder laska powiedziała, że #seks tylko w związku i nie od razu, jak z nią pisałem wcześniej napisała, że "ma dość już ons i fwb", i no nie wiem, jest mną zainteresowana, ale ja jako wieloletni prawiczek mam duże parcie na to, co robić? #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #randkujzwykopem
#pc #komputery #office #office365 #microsoft #windows
Taka prawie legalna #!$%@?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Castagiro: Jasne - ktoś kupił w legalnym sklepie za 2500 zł a teraz już mu się znudziła ta wersja i sprzedaje za 36 zł. Brzmi legitnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://key-soft.pl/
- aktywacja telefoniczna
- Uwaga ! Klucz aktywacyjny nalezy wykorzystać / aktywować w ciągu 2-4 dni od momentu zakupu
- Klucz aktywacyjny był używany i można użyć tylko raz. Przy przeinstalowaniu systemu, nie będzie możliwości użycia danego klucza.
@Castagiro: Na tym, że taki klucz ma wartość pirata i jak MS będzie chciał się przysrać cywilnie, to się przysra. Pewnie nie będzie chciał w przypadku użytku domowego czy nawet mikrofirmy, ale w takim razie po co w ogóle te cztery dychy dawać? ;)
Microsoft się cieszy, że choć pół legalnie, ale jednak w domu wolisz korzystać z ich produktów, a nie z darmowej konkurencji. Dzięki temu szkoły, urzędy i firmy łatwiej przekonać do ich rozwiązań, bo praktycznie każdy