Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +145

@vrim Szkoda że tolerancja wobec katolików jest jak najbardziej jednostronna.
Tolerancja aby miała jakikolwiek sens musi działać w dwie strony, co jest praktycznie nie osiągalne i to już nie tylko z powodu specyfiki katolicyzmu, katolików w Polsce, którzy są bardzo dalecy od jakiejkolwiek tolerancji dla innych ale również z powodu rosnącej w skokowej skali polaryzacji społeczeństwa do której PiS się wyjątkowo przyczynił
Efektem tego jest nic innego jak radykalna polaryzacja społeczeństwa, wojny polsko-polskiej
@vrim: Zobaczymy jak będą się zachowywać pisuary po przegranych przez * wyborach, jak będą bździć swoje odwieczne urojenia o "atakach na polskie", "atakach na kościuł świenty", "atakah na pamienć zamordowanego w Katyniu swientego Leha, najleprzego, najleprzego prezydęta Pofski!"
Ja mam w dupie opozycję. Ja nienawidzę * tak samo mocno, jak putaina - bo to w zasadzie to
@Herubin: Ale to Ty dzwonisz xD