Wpis z mikrobloga

@Leevvir: (oczywiście wszystko zależy od znajomych) znajomi nie będą Cię pytać dlaczego jesteś wciąż sam i przynosisz wstyd rodzinie, nie płodząc potomka. Oni to rozumieją.
  • Odpowiedz
@Leevvir mordo cały twój profil to wpisy o fame mma/brandzlowanie się do ifluemcerów/hejt na influencerów/ hejt na kolesi którzy mają kontakt z kobietami/hejt na kobiety
Ciężko Ci współczuć z takimi zainteresowaniami. Skazujesz się na ciągle śledzenie jakiegoś przerysowanego i oderwanego od rzeczywistości, zmyślonego świata kreowanego do kamer, którego właściwie nienawidzisz. WTF
  • Odpowiedz
@Recydywa: No i co z tego co maja wpisy o fame mma do tego ze jestem samotny na święta i ze moja matka i babcia mi od małego dokuczali wykop traktuje dla zabawy jak przesuniesz mój profil pare stron do przodu są tez wpisy o abstynencji p---o i treningach ale w większość usunięte bo się poddałem to ze sobie robię jaja na wykopie nie znaczy ze irl taki jestem
  • Odpowiedz
@Leevvir mordo ale widząc ile swojego czasu w---------z w śledzenie g---o gwiazd pokazuje co masz w bani. Wylewanie hejtu na influencerów? Na kobiety? No tym właśnie pogłębiasz swoją samotność bo nikt nie chce się zbliżać do takich toksycznych zachowań. Wiem, że ci ciężko ale typie, come on, w życiu są ciekawsze rzeczy do roboty niż jakieś g---o osóbki kreujące rzeczywistość dla followersów
  • Odpowiedz
@Leevvir jak sobie wyobrażasz relacje z kimś opartą na takiej ślepej nienawiści do ludzi którzy właśnie na tym robią siano. Na zapychaniu czasu ludzi bez ambicji, bez zainteresowań. Naprawdę stary jak byś zamiast tego łyknął chociaż nie wiem jakąś fajną książkę, to buduje charakter, pozwala się oderwać od tej spoerdolonej sztucznej rzeczywistości z tiktoczków i instagramów. A zapychasz się takim jadem od debili, bez żadnej wartości, bazującej na wywoływaniu skrajnych negatywnych
  • Odpowiedz
@Leevvir to jest tragedia całej masy ludzi tu. Codzienne ładowanie się k-------i z instagramów i w końcu bania przyjmuje jako prawdę że kobiety to k---y a swiat jest zły. I c--j ze to promil społeczeństwa, typ przed kompem wierzy ze tak wygląda świat i buzuje w nim nienawiść do wszystkiego. Ziomek życzę Ci zebu Ci się poukładało. Trzymam kciuki! Nie wpadaj w korkociąg gówna serwowanego przez influencerów
  • Odpowiedz
@Recydywa: typie ale ile razy mam ci tłumaczyć ze internet a życie to dwie inne sprawy. Po drugie jeśli uważasz ze kobiety są takie fajne i nie lecą na wygląd a świat nie jest zły tylko piękny to sobie w to wierz ale nie kaz nikomu innemu myśleć jak ty i Twierdzić ze twój światopogląd jest właściwy
  • Odpowiedz
@Leevvir okej, a ty dalej n-------j 10 wpisów dziennie o influłenserach i wierz w dokładnie to co ci serwują. A ja dalej będę miał masę i brzydali i przystojniaków którzy się dobierają w pary, nie słuchając że przecież tak nie można i trzeba mieć hajs i wygląd bo inaczej klapa. To twój wybór żeby widzieć świat jako g---o i pałać nienawiścią i jeszcze narzekać że to nie twoja wina. Ja też
  • Odpowiedz
@Leevvir nie, nie jestem super szczsliwym człowiekiem ale robię co mogę I nie pałam nienawiścią do wszystkiego odbierając sobie pole do manewru bo przesz co ja moge jak pan influencer ma kase a dziewczyny to k---y
  • Odpowiedz
@Leevvir mówisz o takich pierdołach jak otoczka dynamiczności. Otoczkę dynamiczności to ci internet w----ł do głowy. Ja jakoś tej otoczki nie widzę, ludzie z którymi się przyjaźnie mają w dupe te otoczki. Każdy bez presji robi co chce a leżenie w sylwestra przed netflixem uważa za swój wybór a nie k---a jakąś tragedię życiową chlipąc jaki to jest biedny
  • Odpowiedz
@Leevvir nie marnuję, gadam z ziomeczkiem bo który mówi że mu ciężko a widzę jak sobie sam pętle na szyję zakłada. Może marnuję czas a może nie. A wigilia jest wieczorem
  • Odpowiedz
@Leevvir jak to coś zmieni, super, jak nie to i tak lepiej podjąć taką próbę kontaktu z drugim człowiekiem niż gapić się co mi Pan z tiktoka gada że mam myśleć i słuchać co k-----a z social media ubierze dzisiaj
  • Odpowiedz