Aktywne Wpisy

lord-nihilus +157
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

abrachamlincoln +260

Aha no i cala sprawę probowano zamiesc pod dywan.
Stoi też na czele formacji, która nielegalnie rozpędzała manifestacje w 2020 r. i wystawiała mandaty za brak zakrywania ust i nosa. Policjanci za te czyny nie ponieśli również żadnej odpowiedzialności.
#policja
źródło: comment_1671834675nT0eVU2E8XI2fRFz9PeamC.jpg
Pobierz@niezdiagnozowany: pewną ponieśli, ale bardzo niewielka - znasz jeszcze kogoś, kto miałby szacunek do jakiegokolwiek policjanta?
Bo ja jakoś nie, a nie obracam się w jakichś patusiarskich kręgach, sam nigdy nie miałem zatargu z policją, nie licząc uciekania z obsranym chorym psem na rękach z parku w czasie pandemii...
źródło: comment_1671856159Y32qPxlm0oDV4TNFfdpjAv.jpg
PobierzByłem zatrzymywany wiele razy, zawsze konsekwentnie odmawiałem przyjęcia mandatu. Sprawy oparły się w sądzie drugiej instancji i tam zostałem uniewinniony.
Po wszystkim skierowałem do prokuratury pismo, o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez funkcjonariuszy.
źródło: comment_1671865557dsRE83TodCpGVh69G0yAyp.jpg
Pobierzźródło: comment_1671865645bDTSDjnINWfiP70DouRsTt.jpg
Pobierz