Aktywne Wpisy
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
hirek_gawron +1100
stop żaby czas
Czy różni się starszy Xbox series s z napędem od tego aktualnie w sprzedaży bez napędu? Co lepsze?
Chciałbym nowy sprzęt ale wkurza mnie płacenie miliona monet za stare gry tj. Wiedźmin, rdr2.
Widzę że u----i z napędem chodzą po 500zl a gry tez są tanie.
Czy naprawdę między tymi konsolami jest przepaść ?
Rdr2 teraz 80 zł, wiedzmin 3 edycja kompletna kilkadziesiąt zniżek na 39zl tylko w tym roku. A gdzie kingpin czy jak mu tam, eneba.com itp?
Xbox one s - stara generacja, z napedem
Xbox series s - nowa generacja, bez napędu, odchudzony względem series x
Imo nie warto kupować one s. Series s da się kupić za ok 1000zł, większość gier działa w 60fps vs niestabilne 30fps w one s. Fajna konsolka
@annotate: kurnia gdzie ten rdr 2 za 80zł a wiedzmin 3 za 39? :D
@annotate: Mignęło mi na Kinguinie, albo Eneba 53zł.
@MxS89:w dużym skrócie nie masz pojęcia o czym piszesz bo jest kompletnie na odwrót
@sasekk: Głowna różnica między Series S a One