Klasyczne fallouty na epicu za free. Nareszcie coś co nie jest crapem który i tak powinien być za darmo. #gry #epicgames #zadarmo #heheszki #memy #fallout
@El_Pollo: Niby fajne, ale jak próbowałem w to grać (a nigdy w życiu nie miałem z nimi styczności) to poległem. Za archaiczne sterowanie i walka. Trochę smutek bo chciałem nadrobić te tytuły, ale po prostu nie jestem w stanie.
Spoko, jedyne co było dobre w tych gierkach to wiek opów którzy w to grali w tamtejszych czasach.
@Kroledyp: Ograłem po raz pierwszy Fallouta 1 i 2 dopiero parę lat temu, i nie potwierdzam. Sterowanie to na początku koszmar, grafika jaka jest każdy widzi, ale do powyższych da się szybko przywyknąć, a wtedy już gra staje się 10/10. F1 to zdecydowanie jeden z najlepszych tytułów, jaki kiedykolwiek ograłem.
@El_Pollo: zajebiście. Mam już na płytach, za darmo na gogu, za darmo na steamie, teraz za darmo na epicu ( ͡°͜ʖ͡°) Rzecz w tym, że rozdawanie tego jest spoko, ale to są tytuły, które za darmo albo za grosze się pojawiają regularnie, nic specjalnego ( ͡°͜ʖ͡°) (przypomnę, że były w CD-Action za <20zł już w 1999 i 2000 roku
Tylko wtedy ~20 PLN było warte znacznie więcej, niż dzisiaj. Zwłaszcza dla dzieciaka, na "gazetkę komputerową".
@MuojemuKuotu: wtedy płaca minimalna to było 456zł netto (528 zl brutto). To tak jakby dziś wydać ~120zł na pismo. No, powiedzmy 60-80zł, bo CD-Action wtedy kosztowało afair 9zł a później 11-12,99zł
#gry #epicgames #zadarmo #heheszki #memy #fallout
@Kroledyp: Ograłem po raz pierwszy Fallouta 1 i 2 dopiero parę lat temu, i nie potwierdzam. Sterowanie to na początku koszmar, grafika jaka jest każdy widzi, ale do powyższych da się szybko przywyknąć, a wtedy już gra staje się 10/10. F1 to zdecydowanie jeden z najlepszych tytułów, jaki kiedykolwiek ograłem.
Wady? Dla mnie
@LifeReboot: Jak widać wciąż znajdują sie ludzie chcący je po raz pierwszy ograć, tak więc warto wspomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LifeReboot: Tylko wtedy ~20 PLN było warte znacznie więcej, niż dzisiaj. Zwłaszcza dla dzieciaka, na "gazetkę komputerową".
@MuojemuKuotu: wtedy płaca minimalna to było 456zł netto (528 zl brutto). To tak jakby dziś wydać ~120zł na pismo.
No, powiedzmy 60-80zł, bo CD-Action wtedy kosztowało afair 9zł a później 11-12,99zł