Aktywne Wpisy
aa-aa +379
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +38
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Postanowiłem podejść do niej i zagadać. Gdy już byliśmy blisko siebie, zacząłem czuć, że coś jest nie tak. Dziewczyna zaczęła się dziwnie zachowywać i co chwila spoglądać na moje perfumy. W końcu zapytała mnie, jaki to zapach i skąd mogła go kupić.
Okazało się, że bardzo spodobały jej się moje perfumy i chciała mieć taki sam zapach. Byłem bardzo zaskoczony takim zainteresowaniem, ale postanowiłem pomóc jej i podałem nazwę perfum oraz sklep, w którym mogła je kupić.
Dziewczyna była bardzo wdzięczna za moją pomoc i zaproponowała mi drinka w podzięce. Tak rozpoczęła się nasza znajomość i spędziliśmy razem miły wieczór. Od tego czasu zawsze pamiętam o dobrym zapachu, bo wiem, że może on być bardzo przydatny w nieoczekiwanych sytuacjach.
#perfumy #podrywajzwykopem
Żodyn nigdy nie patrzy na moje perfumy, żodyn! :(
@MeumCerebrum: Przepraszam, ale nie gapiłem się na twoje bebechy
@lysowsky: Tak, miałem flakon perfum oraz oryginalne opakowanie. Perfumy są nowe, oryginalne i nigdy nie były używane.