Aktywne Wpisy
Diabel_Wszechmogacy +116
Jestem ciekaw czy to rzeczywiście przelewy czy pożyteczni głupcy tak jadą po #konfederacja
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
PanProgramista +414
Wczoraj leciałem nad biegunem północnym.
#podrozujzwykopem
#podrozujzwykopem
Serwis polki.pl urabia kobiety przed świętami, że seks z teściem jest spoko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#p0lka #niewiemjaktootagowac #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Nikt raczej nie zrobi czegos bo zobaczyl jeden artukul, ale jak zobaczy jeden, drugi, dziesiaty, potem trafi to jako temat rozmowy pomiedzy kolezankami raz, drugi, potem pojawia sie plotki ze ktos w jej otoczeniu tak robi, itd. az opinia zostanie zmieniona.
Dla sporej czesci ludzi mysl "co ludzie powiedza"
Ale dobrze, skoro wykopki po raz kolejny panikują, że media zachęcają do zdrad, to rada dla nich jest prosta - szukajcie inteligentnych dziewczyn, które nie czytają takich głupich portali.
@choochoomotherfucker: A nie spotkalas sie z taka sama opinia nt harlequinow? Bo ja jak najbardziej.