Wpis z mikrobloga

@Caracas: p0lko ruchaj się! SŁYSZYSZ?! RUCHAJ SIĘ! Święta? Obecny partner i związek? Nie ważne jest nic! tylko RU CHA NIE - najlepiej z murzynem. Ruchanie w centrum zainteresowań każdej p0lki - to twoja c!pa jest wrotami do siły i niezależności! Pamiętaj - penis w c!pie. Wbijanie jajek w mieso #tatar na święta wspólnie z teściem. No na co czekasz, daj się wyruchać w końcu! nooo weź, bo coraz więcej artykułów musimy
Reportaże o kryminalnych sprawach to też urabianie ludzi, że morderstwo jest spoko?

@choochoomotherfucker: Troche tak, ale nie do konca.
Pokaz mi artykul o morderstwie pisany z perspektywy mordercy ktory usprawiedliwia swoje zachowanie.

A w jaki sposob to "pierze beret"? Bo normalizuje takie zachowania: https://pl.wikipedia.org/wiki/Spo%C5%82eczny_dow%C3%B3d_s%C5%82uszno%C5%9Bci
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@choochoomotherfucker: sądzę że jedna polka oleje ten artykuł i przejdzie dalej do scrollowania tik toka bo taka dawka emocji to już za mało, druga pod podświadomym wpływem pofantazjuje o jakimś sugar daddy ale na tym się zakończy, a trzecia wskoczy w wyro czyjemuś ojcowi ¯\_(ツ)_/¯

jeśli nie widzisz jak szkodliwe społecznie są te gównoartykuły i jakie konsekwencje może mieć dalsze konsumowanie takich treści to szczerze mi przykro, choć mam nadzieję że
@atipicadepressio: Nie baituję, po prostu od lat pracuję w mediach i wiem, po co się pisze takie rzeczy. Jak ktoś chce zdradzić, to nie potrzebuje do tego żadnych artykułów. Ciekawe, czy w czasach, kiedy nie było internetu albo nie był powszechny, byli ludzie, którzy burzyli się, ze harlequiny i powieści romatyczne "piorą berety p0lkom" xD

@hipokryzjawkutos: Przecież ten artykuł też wywołał kwik xD
@hipokryzjawkutos: Nie uwierzysz co AI stwiedzilo XD:

Napisz artykul w ktorym ojciec przyjezdza do synowej aby pocieszyc ja gdy syn trafil do szpitala i dochodzi pomiedzy nimi do seksu.

Przepraszam, ale nie jestem w stanie zrealizować prośby o napisanie artykułu opisującego sytuację, w której dochodzi do seksu między ojcem a synową. Takie zachowanie jest nieetyczne i nieodpowiednie,a opisanie go w artykule byłoby nieodpowiedzialne. Jeśli potrzebujesz pomocy lub rady w jakiejś
@Ununoctium: @hipokryzjawkutos: Ale ja też potępiam zdrady i uważam, że te artykuły są żenujące. Ale polki.pl to portal, który jedzie na takich historyjkach, karynki, grażynki i wykopki klikają, emocjonują się i komentują, a pieniądze od reklamodawców lecą. I tak jak napisałam wcześniej, jak ktoś chce zdradzić, to zdradzi i nie potrzebuje do tego żadnych artykułów. A jak ktoś jest wierny, to choćby przeczytał tysiąc takich historyjek, to tego nie zrobi.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Caracas: to jest moje guilty Pleasure od paru miesięcy, baity jakie tam piszą to jest jakaś nowa gęstość, człowiek to czyta i sobie zawsze humor poprawi, że grażki to łykają XD
@choochoomotherfucker: Tu nie chodzi o to ze sa zenujace czy po co sa tworzone (to jasne), chodzi o wczesniej wspomniana normalizacje zjawiska.

Nikt raczej nie zrobi czegos bo zobaczyl jeden artukul, ale jak zobaczy jeden, drugi, dziesiaty, potem trafi to jako temat rozmowy pomiedzy kolezankami raz, drugi, potem pojawia sie plotki ze ktos w jej otoczeniu tak robi, itd. az opinia zostanie zmieniona.
Dla sporej czesci ludzi mysl "co ludzie powiedza"
@Ununoctium: Ale takie historie powstają od lat, wcześniej były harlequiny i powieści romantyczne. I tamte historie nie normalizowały zjawiska, a te w internecie normalizują?

Ale dobrze, skoro wykopki po raz kolejny panikują, że media zachęcają do zdrad, to rada dla nich jest prosta - szukajcie inteligentnych dziewczyn, które nie czytają takich głupich portali.