Aktywne Wpisy

JulianGangol +51
Ostatnio zrobilem ankiete i dziwi mnie, ze wykopki w zdecydowanej wiekszosci popieraja temat aborcji. Serio? Juz pomijajac sprawy swiatopogladowe to wy powinniscie byc pierwszymi przeciwnikami tego. Byly protesty w calej Polsce? Byly. Faceci chodzili jak te glupie osly na nie i czesto narazali swoje zdrowie w tej sprawie w ulicznych starciach z policja. Wy wspieracie kobiety a co w zamian otrzymujecie od nich? Co najwyzej fucka moga wam pokazac.
Na zadne wsparcie
Na zadne wsparcie

lagomorph +102
Co za akcja w szpitalu xD niech mi ktoś powie czy to jest normalne czy ktoś mnie robi w konia, bo aż się wierzyć nie chce.
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Serwis polki.pl urabia kobiety przed świętami, że seks z teściem jest spoko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#p0lka #niewiemjaktootagowac #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@Caracas: W którym miejscu? Bo ja tutaj widzę jedynie przytoczenie jakichś historii, wymyślonych oczywiście, żeby grażynki (i wykopki xD) klikały i komentowały. Reportaże o kryminalnych sprawach to też urabianie ludzi, że morderstwo jest spoko?
@BurzaGrzybStrusJaja: Co ćpałeś?
@choochoomotherfucker: Troche tak, ale nie do konca.
Pokaz mi artykul o morderstwie pisany z perspektywy mordercy ktory usprawiedliwia swoje zachowanie.
A w jaki sposob to "pierze beret"? Bo normalizuje takie zachowania: https://pl.wikipedia.org/wiki/Spo%C5%82eczny_dow%C3%B3d_s%C5%82uszno%C5%9Bci
jeśli nie widzisz jak szkodliwe społecznie są te gównoartykuły i jakie konsekwencje może mieć dalsze konsumowanie takich treści to szczerze mi przykro, choć mam nadzieję że
@hipokryzjawkutos: Przecież ten artykuł też wywołał kwik xD
Nikt raczej nie zrobi czegos bo zobaczyl jeden artukul, ale jak zobaczy jeden, drugi, dziesiaty, potem trafi to jako temat rozmowy pomiedzy kolezankami raz, drugi, potem pojawia sie plotki ze ktos w jej otoczeniu tak robi, itd. az opinia zostanie zmieniona.
Dla sporej czesci ludzi mysl "co ludzie powiedza"
Ale dobrze, skoro wykopki po raz kolejny panikują, że media zachęcają do zdrad, to rada dla nich jest prosta - szukajcie inteligentnych dziewczyn, które nie czytają takich głupich portali.
@choochoomotherfucker: A nie spotkalas sie z taka sama opinia nt harlequinow? Bo ja jak najbardziej.