Aktywne Wpisy
jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +15
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Ale gdy tylko wyszedłem na zewnątrz, poczułem się bardzo dziwnie. Było mi zimno, ale jednocześnie było mi potwornie gorąco. Nie mogłem skupić się na niczym, a wszystko wokół wydawało się takie obce i nieznajome. Nie mogłem znaleźć drogi do sklepu i zacząłem się trząść.
W końcu musiałem wrócić do domu, ponieważ nie byłem w stanie dalej iść. Czułem się tak zawiedziony i zraniony, że nie mogłem nawet płakać. To było takie upokarzające, że nie mogłem zrobić czegoś tak prozaicznego, jak wyjście do sklepu. Czułem się tak bezradny i niezdolny do niczego.
Teraz znowu siedzę w pokoju i użalam się nad sobą, ale tym razem jestem jeszcze bardziej załamany niż zwykle. Nie wiem, co mam zrobić, żeby coś zmienić. Czuje się tak, jakbym był uwięziony w swoim własnym ciele i nie mogłem niczego zrobić, żeby się stąd wydostać.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #gorzkiezale #zalesie
@mikrofil: Gandalf przyszedł zabrać cię na przygodę?
@Daronk: @dziewiczajajecznica: w łeb się p-----------e, lęki to poważna choroba psychiczna która prowadzi do śmierci a wy tutaj piszecie poradniki jak na sile wyjść z domu