Aktywne Wpisy
Dusk_Forest77 +99
Czy wiedzieliście, że @mickpl od jakoś 20 lat należy do MENSY czyli największego i najstarszego stowarzyszenie ludzi o wysokim ilorazie inteligencji? Tak, tak nasz wykopowy analityk jest geniuszem dysponującym imponującą inteligencją i nawet ma na to papiery.
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
o__0 +9
Jak nazywałaby się polska wersja Banderaciagi? Osobiście stawiałbym na coś z Piłsudskim
#banderaciaga #ukraina #rosja #wojna
#banderaciaga #ukraina #rosja #wojna
#bekazlewactwa #4konserwy
@Sabuch1491: czy prawactwo jest jakieś pok*****ne? Znaczy jest, to jest pewne. W Polsce żadna z partii lewicowych będącej w głównym nurcie nie chce wprowadzać ateizmu państwowego.
@qluch: jak znajdę życzenia z młodej lewicy z okazji świąt chrześcijańskich, to usuniesz konto?
@Jakovv: najpierw wytłumacz mi to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aż przekopiuję
Dobrze ja znam te techniki, proszę cię, szukaj sobie jakiegoś koszernego prawaka a nie mnie tutaj na te marne gadki próbujesz wziąć.
@Jakovv: Mireczku, ja DOBRZE znam stare lsd i wiem jak to wygląda. Młodej le k**wicy nie znam nie mniej nie widzę różnicy między leśnymi dziadami. Co ty mi tu z prawakiem wyjeżdżasz teraz, jakbym środowiska nie znał?
Można sobie pudrować gębę ale czerwonego ryła nie da się ukryć. Nie ma znaczenia pzpr, lsd czy razem, ten sam element.
Nie wiem jakie powiązania ma młoda lewica z PZPR z lat 50., możesz przedstawić
@Jakovv: mentalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jako młodzieżówka partii Młoda le k**wica podpisuje się pod słowami mentalnie związanego z pzpr kol. Czarzastego (należącego do pzpr w latach 1983-90):