Aktywne Wpisy

Ana77 +48
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

Dlaczego PZPN nie robi kompletnie nic żeby załagodzić ten medialny syf?
Za Bońka łączyła nas piłka. A teraz? Podzielony kraj, sponsorzy odchodzą. Wszystko jest konsekwencją złej decyzji podjętej 31 stycznia 2022 roku. Cezary Kulesza ponosi za to odpowiedzialność, a siedzi gdzieś w gabinetach i nawet pośrednio się nie udziela. Boniek nie umiał przyznać się do błędu? To tutaj macie popełniony wielbłąd, za który nikt nie chce odpowiadać.
#mecz #reprezentacja #pilkanozna
źródło: comment_1671529084EqDExZ3tv1qGjsFkjsmkUJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1671529376IIYuax1AW4lVxaBw2H6wHU.jpg
Pobierz@fxd_: Bo ucisza w ten sposób inne afery z listopada tego roku, tj. zatrzymanie przez CBA kilku osób związanych z władzami PZPN odpowiedzialnych m.in. za umowy sponsorskie i sprzedaż praw do transmisji meczy.
@fxd_: Pani Ola, do której kiedyś tasowały wykopki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zi3L0nk4: Uwielbiam czytać teraz na wykopie jaki to Boniek super nie był, kiedy jeszcze z rok temu j--------e go na wykopie równo z polem, że Boniek = Lato, tylko PR lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)